• Ημερήσιες κρουαζιέρες με πλοίο ή καταμαράν

 • Σύμη & Ιερά Μονή Πανορμίτη
 • Χάλκη
 • Κώς
 • Καστελόριζο
 • Λίνδος
 • Μαρμαρίς (Τουρκία)
 • Μποντρούμ (Τουρκία)
 • Fethiye (Τουρκία)

 

Eκδρομές με πούλμαν

 • Ανακαλύψτε την απέραντη ομορφιά της Ρόδου με τα πολυτελή λεωφορεία μας, την τεχνογνωσία των επαγγελματιών οδηγών μας και των τοπικών οδηγών μας.
 • Αρχαία πόλη της Λίνδου & 7 πηγές
 • Λόφος της Φιλερήμου, Κοιλάδα των Πεταλούδων & αρχαία πόλη της Καμείρου
 • Ολοήμερη ξενάγηση στο νησί της Ρόδου
 • Ξενάγηση στην πόλη (Μισή ημέρα)
 • Ελληνικές Βραδιές
 • Ιδιωτικές προσαρμοσμένες περιηγήσεις
 • Κάνετε περιήγηση της επιλογής σας

 

 

Σύμη και Ιερά Μονή Πανορμίτη

Το χωριό του Πανορμίτη βρίσκεται 12 χλμ νότια της Σύμης και εκτός από το να είναι αρκετά γραφικό, ενιαίο και μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι μία από τις πιο σημαντικές περιοχές στην Σύμη.

Αυτό είναι το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη. Το μοναστήρι του 18ου αιώνα, βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα του χωριού και αυτό μπορεί να φανεί από το κατάστρωμα στο προαναφερθείσα λιμάνι, προσφέροντας ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα. Προστατεύεται από την είσοδο που οδηγεί σε ένα ευρύ λιμάνι και μια μικρή παραλία με ψιλή άμμο, που είναι συνήθως άδειο.

Το ενετικό μοναστήρι έχει μεγάλα αντικείμενα, όπως πολυελαίους αντίκες, και μια εντυπωσιακή ασημένια εικόνα του Ταξιάρχη, που είναι ο πολιούχος του νησιού, καθώς και ο προστάτης των ναυτικών. Επιπλέον, το μοναστήρι φιλοξενεί δύο μικρά μουσεία που προσελκύουν επίσης πολλούς επισκέπτες. Σύμφωνα με την παράδοση, όταν ζητούν τη χάρη του Αρχαγγέλου είναι αναγκαία προκειμένου να του δώσουν κάτι για ανταπόδοση. Πολλά από αυτά τα αντικείμενα είναι κατασκευασμένα από χρυσό ή ασήμι, και μερικά από αυτά έχουν επίσης τεθεί σε φιάλες από τους ναυτικούς για την προστασία τους.

Το άλλο μουσείο εμφανίζει παραδοσιακά παραδείγματα της λαϊκής τέχνης, που συνήθως σχετίζονται με την αλιεία, την κτηνοτροφία και τη γεωργία. Μέσα στο μοναστήρι υπάρχει μία σειρά από δωμάτια όπου ζουν οι μοναχοί, και είναι επίσης διαθέσιμα προς ενοικίαση για τους επισκέπτες που επιθυμούν να περάσουν τη νύχτα τους εκεί. Στην πραγματικότητα, στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα που το νησί γιορτάζει τον άγιο, ένας μεγάλος αριθμός από Έλληνες ταξιδιώτες φτάνουν στη Σύμη για να απολαύσουν αυτό το τοπικό πανηγύρι. Οι προσκυνητές που έρχονται σε αυτό το μέρος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τους προσφέρεται δωρεάν διαμονή, φαγητό και κρασί. Οι εσωτερικές αυλές του μοναστηριού έχουν πολλά εξωτικά φυτά και δέντρα με ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες. Υπάρχει επίσης ένα καταφύγιο, ιδανικό για όσους αναζητούν κάποια μοναξιά. Χρειάζονται περίπου μία ώρα για να δείτε το μουσείο, να εξερευνήσετε την εκκλησία και τα κελιά των μοναχών. Πλοία και εκδρομικά σκάφη συνδέουν την πόλη της  Σύμης με τον Πανορμίτη. Είναι επίσης προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Το μικρό χωριό του Πανορμίτη προσφέρει μια μεγάλη αίσθηση ειρήνης και μια επίσκεψη στο μεγάλο μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ συνιστάται ιδιαίτερα.

 

Ημερήσιες κρουαζιέρες και Εκδρομές με πούλμαν

center

Το χωριό του Πανορμίτη βρίσκεται 12 χλμ νότια της Σύμης και εκτός από το να είναι αρκετά γραφικό, ενιαίο και μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι μία από τις πιο σημαντικές περιοχές στην Σύμη.Αυτό είναι το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη.

Σύμη & Πανορμίτης

center

Το Καστελλόριζο ή Μεγίστη είναι ένα ελληνικό νησί στην ανατολική Μεσόγειο, περίπου τρία μίλια από τις τουρκικές ακτές. Βρίσκεται 120 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρόδου και καλύπτει 9.113 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Στο ευρύ κοινό το νησί είναι γνωστό από την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία !

Καστελόριζο

center

Υπέροχες παραλίες, όμορφα χωριά, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και μια μεγάλη νυχτερινή ζωή και τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα θέρετρο διακοπών.Το καταπράσινο νησί της Κω είναι ένα νησί με πολλές επιλογές, όπου μπορείτε να περάσετε είτε το σύνολο των διακοπών σας σε μια ήσυχη παραλία ή σε ένα μικρό χωριό είτε να διασκεδάζετε όλη τη νύχτα στα πολλά μπαρ και κλαμπ του νησιού.

Κώς

center

Η Χάλκη είναι ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων, που βρίσκεται πολύ κοντά στη Ρόδο. Όχι πολύ ανεπτυγμένα τουριστικά αλλά αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός για την ειρήνη και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το νησί ξεχωρίζει για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του και τις χαλαρωτικές παραλίες του.

Χάλκη

center

Ο Κλεόβουλος, είναι ένας από τους επτά σοφούς της αρχαίας Ελλάδα που έζησε και αποφάνθηκε.Η Λίνδος ήταν ένα κέντρο της πολιτισμένης ζωής της τέχνης και του πολιτισμου. Ο ναός της Αθηνάς χτίστηκε από Κλεοβούλου στο 550 π.Χ. και ξαναχτίστηκε τον 3ο αιώνα π.Χ. με τη μορφή που βλέπουμε σήμερα.

Λίνδος

center

Είναι η ιδανική ευκαιρία για τον γύρο του νησιού για να εξερευνήσετε την τοπική ζωή και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού! Η περιοδεία περνάει μέσα από παραδοσιακά χωριά και τις υπέροχες παραλίες τόσο στην Ανατολική ακτή οσο και την Δυτικη. Το ταξίδι σας θα συνεχιστεί από την Κοιλάδα των Πεταλούδων, ή την Λίνδο ή την Κάμειρο, περνώντας από το μεσαιωνικό κάστρο του Μονόλιθου, να επισκεφθείτε τα Σιάννα για να αγοράσετε ούζο και μέλι.

Eκδρομές με Πούλμαν

center

Το Μαρμαρίς είναι μια πόλη-λιμάνι και τουριστικό θέρετρο στις ακτές της Μεσογείου, που βρίσκεται στην Επαρχία Μούγλα, νοτιοδυτικά της Τουρκίας, κατά μήκος της ακτογραμμής στην Τουρκική Ριβιέρα.

Μαρμαρίς Τουρκία

center

Παρά το γεγονός ότι πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες συρρέουν στις παραλίες, ξενοδοχεία μπουτίκ και τα κλαμπ του κάθε καλοκαίρι, το Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός στην αρχαιότητα), ποτέ δεν χάνει την ψυχραιμία του. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τουρκική παραθαλάσσια περιοχή, έχει μια αινιγματική κομψότητα που το διακατέχει.

Bodrum Τουρκία

center

Το 1958 ένας σεισμός ισοπέδωσε την παραθαλάσσια πόλη της Fethiye (FEH-ΤΕΕ-Yeh), μένοντας μόνο τα ερείπια της αρχαίας πόλης των Τελμησσό.Περισσότερο από μισό αιώνα και είναι και πάλι το κέντρο της δυτικής Μεσογείου.

Fethiye Τουρκία