Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας...


Gregory Travel είναι ένα ανεξάρτητο Γραφείο Γενικού Τουρισμού που εδρεύει στην Ελλάδα στο νησί της Ρόδου.

 

Λειτουργεί από το 1993 και από τότε προσφέρει υψηλής ποιότητας και ακριβής υπηρεσίες. Το πρακτορείο μας είναι ανοιχτό την καλοκαιρινή περίοδο από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 09.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ και τις Κυριακές από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι και κατά την διάρκεια του χειμώνα από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την πλήρη γκάμα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας . Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας παρέχει βοήθεια και καθοδήγηση για την εύκολη οργάνωση αξέχαστων διακοπών στην Ρόδο.

 

Τα ταξιδιωτικά προγράμματά μας για τη Ρόδο είναι υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή σε ότι η Ρόδος έχει να προσφέρει, είτε σε μεμονομένους πελάτες είτε σε γκρουπ.

 


Επιλέξτε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε...

 

Το νησί της Ρόδου

 

Ημερήσιες κρουαζιέρες

center

Το χωριό του Πανορμίτη βρίσκεται 12 χλμ νότια της Σύμης και εκτός από το να είναι αρκετά γραφικό, ενιαίο και μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι μία από τις πιο σημαντικές περιοχές στην Σύμη.Αυτό είναι το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη.

Σύμη & Πανορμίτης

center

Το Καστελλόριζο ή Μεγίστη είναι ένα ελληνικό νησί στην ανατολική Μεσόγειο, περίπου τρία μίλια από τις τουρκικές ακτές. Βρίσκεται 120 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρόδου και καλύπτει 9.113 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Στο ευρύ κοινό το νησί είναι γνωστό από την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία !

Καστελόριζο

center

Υπέροχες παραλίες, όμορφα χωριά, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και μια μεγάλη νυχτερινή ζωή και τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα θέρετρο διακοπών.Το καταπράσινο νησί της Κω είναι ένα νησί με πολλές επιλογές, όπου μπορείτε να περάσετε είτε το σύνολο των διακοπών σας σε μια ήσυχη παραλία ή σε ένα μικρό χωριό είτε να διασκεδάζετε όλη τη νύχτα στα πολλά μπαρ και κλαμπ του νησιού.

Κώς

center

Το Μαρμαρίς είναι μια πόλη-λιμάνι και τουριστικό θέρετρο στις ακτές της Μεσογείου, που βρίσκεται στην Επαρχία Μούγλα, νοτιοδυτικά της Τουρκίας, κατά μήκος της ακτογραμμής στην Τουρκική Ριβιέρα.

Μαρμαρίς Τουρκία

center

Παρά το γεγονός ότι πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες συρρέουν στις παραλίες, ξενοδοχεία μπουτίκ και τα κλαμπ του κάθε καλοκαίρι, το Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός στην αρχαιότητα), ποτέ δεν χάνει την ψυχραιμία του. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τουρκική παραθαλάσσια περιοχή, έχει μια αινιγματική κομψότητα που το διακατέχει.

Bodrum Τουρκία

center

Το 1958 ένας σεισμός ισοπέδωσε την παραθαλάσσια πόλη της Fethiye (FEH-ΤΕΕ-Yeh), μένοντας μόνο τα ερείπια της αρχαίας πόλης των Τελμησσό.Περισσότερο από μισό αιώνα και είναι και πάλι το κέντρο της δυτικής Μεσογείου.

Fethiye Τουρκία

 

Καλώς ήλθατε στη Ρόδο, το νησί των Ιπποτών και την πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.

Ένα νησί που είναι ιδανικό όχι μόνο για εκείνους που θέλουν να χαλαρώσουν, αλλά και για εκείνους που ψάχνουν διακοπές γεμάτες δράση! Με καταπράσινα βουνά, πλούσιες πράσινες κοιλάδες και αδιάλειπτη γραμμή με χρυσές παραλίες, η Ρόδος είναι πραγματικά ένα ευλογημένο μέρος. Προσθήκη στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις για τον τουρισμό, ειδικό μείγμα του νησιού των κοσμοπολίτικών και παραδοσιακών αλλα και με πολλά πολιτιστικά και αρχαιολογικά μνημεία.

Χάρη στη στρατηγική του θέση, η Ρόδος υπήρξε σημαντική από την αρχαιότητα. Η αρχαία πόλη της Ρόδου, η κατασκευή τις οποίας ξεκίνησε το 407 π.Χ., είχε σχεδιαστεί σύμφωνα με το πολεοδομικό σύστημα της πόλης που επινοήθηκε από τον μεγαλύτερο πολεοδόμο της αρχαιότητας, (Ιπποδάμου της Μιλήτου). Η Ρόδος σύντομα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά ναυτικά και εμπορικά κέντρα της Ανατολικής Μεσογείου. Όταν έγινε επαρχία της Ρωμαϊκής και αργότερα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που αρχικά έχασε την αρχαία δόξα της. Αλλά το 1309 οι Ιππότες του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ κατέλαβε τη Ρόδο.

Έχτισαν ισχυρές οχυρώσεις για την προστασία του νησιού, μετατρέποντάς την σε ένα σημαντικό διοικητικό κέντρο και μια ακμάζουσα πολυεθνική μεσαιωνική πόλη. Το 1523 η Ρόδος κατακτήθηκε από τους Οθωμανούς Τούρκους, και οι Έλληνες έπρεπε να εγκατασταθούν έξω από τα τείχη της πόλης. Κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, ανεγέρθηκαν νέα κτίρια στην Παλιά Πόλη, κυρίως τζαμιά και λουτρά. Το 1912 η Ρόδος και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, κατασχέθηκαν από τους Ιταλούς. Οι νέοι κυρίαρχοι στόλιζαν την πόλη με υπέροχα κτίρια, μεγάλους δρόμους και πλατείες.

Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου ξαναχτίστηκε και η οδός των Ιπποτών ανοικοδομήθηκε προκειμένου να ανακτήσει την μεσαιωνική καθαρότητά του. Ήταν μέχρι το 1948 ότι η Ρόδος ξανά έγινε επίσημα μέρος της Ελλάδα. Το 1988, η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου ήταν εισηγμένη ως τοποθεσία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.